Geraardsbergen, parel van de Vlaamse Ardennen.

Bekend om zijn 3 M’s met de Muur, Manneken Pis en de enige échte Mattentaart.

 

Zoekt u de ideale plaats om als gezin te ontspannen en tot rust te komen of als koppel een romantisch weekendje door te brengen? Om te wandelen of te fietsen doorheen het heuvelend landschap met zijn pittoreske vergezichten, bossen en natuurreservaten of als fietser om de profrenners na te rijden op de nijdige kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen?

 

Elektrische fietsen huren kan bij ons, zelfs voor groepen tot 9 personen! Hiervoor werken wij samen met Vithes in Opbrakel.

Vanaf minimum 2 fietsen worden deze aan onze B&B geleverd. Bij de levering krijgt u een woordje uitleg, een fietsslot, draagtas, een fietshelm en mogelijke fietsroutes.

Zij leveren enkel fietsen van het topmerk Thompson, een product uit eigen streek natuurlijk!

Wenst u begeleiding tijdens de fietstocht doorheen de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines, dan zorgt het team van Vithes hiervoor! 

 

Onze B&B Blue Garden op wandelafstand van het Recreatiedomein De Gavers waar men kan genieten van het strand aan het meer, het WOW-waterpark, pedalo, kajak, surfbike, waterstep, Canadese kano, surfen, het tropisch binnenzwembad met sauna, speeltuin, minigolf parcours met 18 banen, gocarts, minifietsjes, lasershoot, restaurant met terras.

 

Ideaal gelegen op  amper 5min. van het historisch centrum, de internationaal bekende Muur uit de Ronde van Vlaanderen

en te midden van typische Vlaamse dorpjes waar je lekker kan tafelen.

 

Onze B&B ligt rechtover de Abdij van Beaupré en onze tuin heeft zicht op het stiltegebied Dender-Mark waar men kan wandelen naar de Helix; vertrekpunt voor 5 verschillende wandelroutes, het Raspaillebos en 2 fietsknooppunten met de Bosberg om de hoek.  

 

Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan Pairi Daiza, verkozen tot beste Dierenpark van Europa!  

Ontdek de magie van de 8 werelden op een half uurt rijden doorheen het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen & le Pays des Collines.

 

In onze kindvriendelijke gastenverblijf komt men om te genieten, te rusten en nog eens genieten! Een 'blauwe' siertuin met vergezichten op de velden van het Stiltgebied, groot terras met BBQ en een verwarmd buitenzwembad met ligstoelen en

relax & lounge zithoeken. De ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben op onze speeltoren, de schommel en de trampoline of de diertjes verwennen in ons mini-kinderboerderij.

 

's Morgens kunnen onze gasten smullen van een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten en huisbereide producten.

's Middags kunnen wij zorgen voor een broodje, een lunchpakket of een pick-nickmand en zelfs avondmaal is bij ons mogelijk!

 

Dit alles doen we met een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk!

 

 

Bed and Breakfast Blue Garden