Vakantievilla 

Blue Garden

In het hart van de Vlaamse Ardennen nabij Pairi Daiza

 

Vakantievilla Blue Garden is rustig gelegen in het dorpje Grimminge, een deelgemeente van Geraardsbergen.

Het landelijke Geraardsbergen ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen, op 10min. van Ninove, 20 min. van Aalst, 35min. van Gent en 40min. van Brussel.

 

Ze noemen Geraardsbergen ook wel eens de stad van de 3M's. Je vindt er de fameuze Muur, de oudste Manneken Pis en de overheerlijke Mattentaarten. 

 

Blue Garden, de kleur 'blauw' staat symbool voor vrede, rust en ontspanning, Dit is wat we willen bieden aan onze gasten!

Onze vakantiewoning heeft dan ook vorm gekregen vanuit het concept 'blauw' die terug te vinden is in onze siertuin met blauwe flora, de blauwe accenten in de decoratie, de slaapkamers genoemd naar de blauwe bloemen in onze tuin. Zo wordt uw verblijf bij ons een aangename en rustgevende belevenis en dit voor de hele familie...

Ger

Onze rolstoelvriendelijke nieuwbouw, geschikt voor 14-18 personen, met een huiselijke sfeer die rust & warmte uitstraalt.

We creëerden een harmonie van moderne en authentieke elementen met vooral accent op natuurlijke structuren.

 

In dit prachtig en heuvelend landschap met zijn pittoreske vergezichten, bossen en natuurreservaten kan je naar hartenlust wandelen, fietsen met het gezin of fietsen om de profrenners na te rijden op de nijdige kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen.

 

Van hieruit mag je ook Pairi Daiza zeker niet missen! Bekroond tot het mooiste dierenpark van Europa!

Ontdek de magie van de 8 werelden op een klein half uur rijden doorheen het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen & le Pays des Collines.

 

Kom samen genieten in onze vakantievilla, we verwennen jullie graag met een verwarmd buitenzwembad en twee jacuzzi's met lichttherapie!

 

We kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen.