Het recreatiedomein De Gavers is de ideale bestemming voor een daguitstap. Het ligt op wandelafstand van B&B Blue Garden!

Het domein biedt heel wat ontspanningsmogelijkheden: de bossen, de grote vijver en de wandel-en fietspaden zorgen voor een groene omgeving waar je gewoon kan genieten van de rust. Liever actiever kan natuurlijk ook want hier is gedacht aan sport en spel voor jong en oud!

Het speeldorp met zand biedt een waaier aan spel- en klautermogelijkheden voor verschillende leeftijden.

Waterratten en zonnekloppers vinden hun stekje op het zandstrand met afgebakende zwemzone , onder toezicht van redders. Op het strand is er ook een waterspeeltuin: leuke speeltoestellen voor de kinderen waar je kan spelen met water en zand. Rondom zijn er groene zones aangelegd waar je kan schuilen in de schaduw. Kortom een waterparadijs!

Op de Gaverplas zijn er tal van watersportmogelijkheden zoals het WOW-park, pedalo, kajak, Canadese kano, surf bike, surfen en zeilen.

Bij minder goed weer beleef je in het Gaverbad veel plezier in het ploeterbad, speelkreek, draaibad of sauna & hammam.

Zin in een partijtje basketbal, minivoetbal, tennis of volley? Dat kan op het polyvalent veld of op de tennisterreinen!

Het minigolfterrein van het domein heeft een leuke en aparte vormgeving. Enkele streekgebonden attracties zoals De Muur van Geraardsbergen werden in het parcours verwerkt. Ook andere avontuurlijke holes, zoals over een vijvertje met vissen, liggen op jou te wachten! De golfheuvel is 40 are groot en telt 18 holes.

Spring een gat in de lucht op 1 van 5 ingebouwde trampolines of leg de avontuurlijke skelterbaan af met de skelters of met de minifietsjes.

Verleg je grenzen en test je klimvaardigheden op de klimtoren.

RESTOGA is de taverne/restaurant van het domein de Gavers, gelegen aan het zwembadcomplex.

Het restaurant beschikt over een uitgebreid terras met zicht op de speeltuin of met zicht op de vijver, ideaal bij mooi weer!

In het buffetrestaurant kan men terecht voor een hapje en drankje zoals steak, mosselen, spaghetti, ribbetjes, vol-au-vent, broodjes, gebak, verse pannenkoeken, ijsjes, ... .

De Gavers