B&B Blue Garden in de Vlaamse Ardennen.

 

Onze Bed & Breakfast is een nieuwbouw met een huiselijke sfeer die rust en warmte uitstraalt.

We creëerden een harmonie van moderne en authentieke elementen met vooral accent op natuurlijke structuren.

 

In een prachtige en landelijke omgeving bieden wij u onze 4 luxueuze gastenkamers, die in het teken staan van welzijn en comfort. Alle kamers zijn sober, modern & smaakvol ingericht en kregen de naam van de blauwe flora, die u kan bewonderen in onze bloementuin. Op de kamers bieden we Room Service aan.

 

Dit alles doen we met een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk!

 

Zoekt u de ideale plek om even te ontspannen en tot rust te komen, een romantisch weekendje door te brengen? Om te wandelen of te fietsen doorheen het heuvelend landschap met zijn pittoreske vergezichten, bossen en natuurreservaten of als fietser om de profrenners na te rijden op de nijdige kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen?

 

In onze gastenverblijf komt men om te genieten, op adem te komen en nog eens te genieten! Een 'blauwe' siertuin met open zicht over de velden van het Stiltgebied, groot terras met verwarmd buitenzwembad (28°-30°C), ligstoelen & parasols, relax & lounge zithoeken. De grote olijfboom, witte & turquoise kleuren zetten u meteen in vakantiestemming.

Voor nog meer vakantiegevoel, serveren wij met plezier uw glaasje Cava, apertief of Tapas aan het zwembad!

Onze tuin is volledig zuidelijk georienteerd waardoor men vanaf het ontbijt tot 's avonds kan genieten van de zon!

 

 

Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom in ons gastenverblijf. De ouders kunnen zich ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben op onze speeltoren, schommels en de ingebouwde trampoline of de kipjes aaien in ons mini-dierenverblijf.

 

's Morgens kunnen onze gasten smullen van een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten en huisbereide producten.

Ons ontbijt is vrijblijvend. Wij  kunnen zorgen voor een lunchpakket of zelfs een pick-nickmand.

Avondmaal is bij ons ook mogelijk maar enkel in het laagseizoen of met ons verwenarrangment! Dit op reservatie.

 

Rechtover de Abdij van Beaupré en vlak gelegen aan het stiltegebied Dender-Mark waar men kan wandelen naar de Helix; vertrekpunt voor 5 verschillende wandelroutes, het Raspaillebos en 2 fietsknooppunten met de Bosberg om de hoek.  

 

Ideaal gelegen op  amper 5min. van het historisch centrum, de internationaal bekende Muur uit de Ronde van Vlaanderen

en te midden van typische Vlaamse dorpjes waar je lekker kan tafelen. Hier vindt u een lijstje van de eetplekjes in de buurt.

 

Op wandelafstand van het Recreatiedomein De Gavers waar men kan liggen op het strand aan het meer, het WOW-waterpark (uniek in België), pedalo, kajak, surfbike, waterstep, Canadese kano, surfen, het tropisch binnenzwembad met sauna, speeltuin, minigolf parcours met 18 banen, gocarts, minifietsjes, lasershoot en een buffetrestaurant met terras.

 

Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan Pairi Daiza, verkozen tot beste Dierenpark van Europa!  

Ontdek de magie van de 8 werelden op een half uurt rijden doorheen het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen & le Pays des Collines.

 

Elektrische fietsen huren kan bij ons, zelfs voor de hele familie of vrienden onder elkaar!

Hiervoor werken wij samen met Vithes in Opbrakel.

De fietsen worden onze B&B geleverd. Bij de levering krijgt u een woordje uitleg, een fietsslot, draagtas, een fietshelm en mogelijke fietsroutes.

Zij leveren enkel fietsen van het topmerk Thompson, een product uit eigen streek natuurlijk!

Wenst u begeleiding tijdens de fietstocht doorheen de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines, dan zorgt het team van Vithes hiervoor! 

 

Tijdens de Kerstvakantie kan de volledige B&B (4 kamers) geboekt worden vanaf 2 nachten!

(max. 9 volwassenen + 3 kinderen + baby of 8 volwassenen + 4 kinderen + baby) die met de feestdagen samen tijd willen doorbrengen. Ook op Kerstavond en Oudejaarsavond! 

Er kan gezorgd worden voor een vers bereid feestelijk 4-gangenmenu aan een mooi versierde gastentafel (max. 12 pers.) zodat onze gasten samen & privé kunnen genieten in een feestelijke sfeer gevolgd door een zalige nachtrust.

Zelfs de kamers krijgen een Kerstsfeer!

De volgende ochtend is een uitgebreid en gevarieerd ontbijt met verse, huisbereide- & streekproducten mogelijk.

Bekijk ons Kerst- of  Nieuwjaar Arrangement!

 

Bed and Breakfast Blue Garden